ANKARA / AKYURT - Yakupoğlu Ortaokulu

7.SINIF VE 8.SINIF  ARASINDA  BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

MEVLANA HAFTASI KUTLANDI

10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni Düzenlendi.

29 EKİM COŞKUYLA KUTLANDI

Ekm

Okul Meclis Başkanı seçimi 27 Ekim 2016 tarihinde yapılmıştır.

Ekm

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ OKULUMUZDA TÖRENLERLE KUTLTANDI.

Tören şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından söylenen İstiklal Marşı ile başladı. Törenin açılış konuşmasını Okul müdürümüz İhsan ÜNLÜ yaptı. Sayın okul müdürümüz yapmış olduğu konuşmada 15 Temmuz demokrasi zafernin anlam ve önemini belirten düşüncelerini dile getirdi. Öğrencilerimizden 15 Temmuz konulu şiirler ve yazılar okunarak demokrasi ve vatan bilincinin önemine vurgu yapıldı. Özellikle demokrasi kahramanlarımızdan Şehit Ömer Halis Demir´in hayatı öğrenciler tarafından okundu. Öğrencilerimiz için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ile ilgili broşürler dağıtılarak ve Konferans Salonunda 15 Temmuz konulu videolar gösterilerek bu konuda öğrencilerimizin bilgilenmeleri sağlandı.

Ara

Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında  5/B Sınıfı öğrencisi Enes Baha KARAKULLUKÇU ilçe temsilcisi olarak seçilmiştir.Tebrik ederiz.